XCLIP tukee aktiivista elämää ja liikkumista.

Pitkään jatkuneet polvikivut veivät tunnettujen monien suomalaisten artistien ja hittien taustalla vaikuttavan runoilija ja sanoittaja Sinikka Svärdin keinonivelleikkaukseen maaliskuun loppupuolella.  Leikkauksen jälkeen kyynärsauvoista tuli välttämättömät apuvälineet ja sairaalasta päästyään Sinikka sai käyttöönsä XCLIP-kyynärsauvapidikkeen – edistämään kuntoutumista ja helpottamaan potilaan arkea.  Asiakasarvio nettisivuillemme saimmekin yllättävältä taholta, ei potilaalta itseltään, vaan Sinikan mieheltä Kyösti Niemelältä, joka arvioi tuotetta suoraan ja laskelmallisesti verkkokaupan sivuilla.

”Lienenkö koskaan ollut yhtä iloinen oltuani väärässä kuin nyt. Sinikka sanoi saavansa lahjaksi pienen vekottimen, jolla kyynärsauvat saa helposti kiinni toisiinsa ja ne pysyvät paremmin pystyssä. Olin hyvin skeptinen – jopas joku on keksinyt täydellisen turhakkeen. 

’Nerokkaimmat keksinnöt ovat yksinkertaisia’

Kun vempain – nimeltään XCLIP – tuli ja päästiin kokeilemaan sitä, oli hämmästykseni suuri. Nerokkaimmat keksinnöt ovat yksinkertaisia, ja alkaa ihmettelemään, miksi tällaista ei ole ollut aikaisemmin olemassa. Kyynärsauvapotilaan elämä helpottuu valtavasti XCLIPin ansiosta. Kepit pysyvät pystyssä melkein missä hyvänsä ja toinen keppi tulee helposti mukana, kun yhdellä kepillä kulkiessa tuo vaikkapa lautasta ruokapöytään. Tai kun kulkee portaita yksikeppisenä toisella kädellä kaiteesta pitäen.

Oleellinen ominaisuus tällaisessa vekottimessa on helppokäyttöisyys ja toimivuus. Siinä on onnistuttu erinomaisesti. Keppien yhteen kiinnittäminen tapahtuu kirjaimellisesti ”käden käänteessä” – melkein jopa ”heittämällä”.
Hinta näyttää olevan 19,90€, joten jos käytät keppejä vaikkapa 6 viikkoa, päivähinnaksi tulee 47 senttiä. Vekotin on varmasti sen arvoinen.”  

~ Kyösti Niemelä 

 

Alkuperäinen palaute täällä.

 

Sinikka Svärd Wikipediassa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *