Valkoinen kyynärsauvateline Metso-kirjaston asiakaspalvelupisteessä

Tampereen pääkirjasto Metso ja Lahden pääkirjasto ovat panostaneet kyynärsauvoja käyttävien asiakkaittensa palveluun ja esteettömyyteen. Metson asiakaspalvelupisteissä on nyt reilu kymmenen Olecranon YSTAND-kyynärsauvatelinettä, ja Lahdessa on alkuvaiheessa kolme telinettä palvelupisteissä. 

Kyynärsauvat, kävelysauvat ja kävelykepit laitetaan usein nojalleen seinää, pöytää tai tuolia vasten, ja ne romahtavat siitä kiusallisesti kolisten lattialle – ja usein vielä kyynärsauvojen käyttäjän ulottumattomiin. YSTAND-telineet asiakaspalvelupisteissä varmistavat sen, että sauvat eivät pääse kaatumaan lattialle ja sauvat ovat helposti otettavissa telineestä.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä YSTAND-kyynärsauvatelineisiin. Lattiatelineet ovat olleet käytössä erinomaisia ja tyylikkäitä. Siirrettävien lattiatelineiden etu on myös siinä, ettei palvelupisteen kalusteisiin tarvitse kiinnittää mitään kiinteitä telineitä ja jättää näin ikäviä ruuvin reikiä, mikäli telineen paikka joskus vaihtuisi. YSTAND-telineen voi sijoittaa juuri sinne missä sitä tarvitaan, summaa YSTAND-telineen etuja Janne Hintze Tampereen pääkirjastosta.

Koska YSTAND on suunniteltu kosteisiin tiloihin, sitä voi käyttää myös sateenvarjotelineenä. Monikäyttöinen teline, joita on tuhansia Suomen sairaaloissa mutta myös monissa muissa asiakaspalvelupisteissä. Enenevässä määrin telinettä on ostettu myös kotiin.

 

YSTAND-kyynärsauvateline on tukeva ja sitä helppo siirrellä niihin asiakaspalvelupisteisiin, missä niille on eniten tarvetta. Kuva Lahden kaupungin pääkirjastosta. Yläreunassa oleva kuva on Tampereen Metso-kirjastosta.

 

 

YSTAND-Fakta

  • Mitat: Paino 3,5 kg, korkeus 60 cm, halkaisija 21 cm
  • Väri: valkoinen
  • Tyylikäs ja huomaamaton, helppo lisätä sisutukseen
  • Sauvat ja kepit on helppo asettaa telineeseen ja ottaa käyttöön
  • Tukeva, mutta kevyesti siirrettävissä varren haarukasta
  • Sauvat pysyvät puhtaina ja parantaa sauvojen hygieniaa
  • Toimitetaan käyttövalmiiksi kasattuna, ei vaadi asennustöitä
  • Fysioterapeutin suunnittelema
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Lahdessa

 

Listätietoja
ari.pellinen@olecranon.fi tai puh. 0400 773810.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *