YSTAND-kyynärsauvatelineessä sauvat pysyvät tukevasti paikoillaan ja ne ovat helposti otettavissa käyttöön.
YSTAND-kyynärsauvatelineessä sauvat pysyvät tukevasti paikoillaan ja ne ovat helposti otettavissa käyttöön. YSTAND on tukeva mutta helposti liikuteltavissa paikasta toiseen.

YSTAND – kyynärsauvateline, lattiamalli

Kyynärsauvat laitetaan usein nojalleen sänkyä, pöytää tai tuolia vasten, ja ne romahtavat siitä kolisten lattialle käyttäjän ulottumattomiin. Tuttu ja ongelmallinen tilanne jokaiselle sauvojen käyttäjälle? YSTAND-kyynärsauvateline on toimiva ratkaisu kaatuileville sauvoille. Teline on tukeva, sen jalusta ja ylähaarukka on suunniteltu niin, että sauvat ovat erittäin helppo asettaa telineeseen ja ottaa käyttöön telineestä.

YSTAND toimii myös kosteissa tiloissa ja sitä on kevyt siirtää paikasta toiseen varren haarukasta. YSTAND on myös hygiena-asia – sauvat pysyvät puhtaina ja teline helpottaa tilojen siistimistä!

YSTAND tukee aktiivista liikkumista heti operaation tai tapaturman jälkeen ja vähentää hoitohenkilökunnan avun tarvetta liikkeelle lähtötilanteessa.

YSTAND-kyynärsauvateline on tukeva, sen jalusta ja ylähaarukka on suunniteltu niin, että sauvat ovat helppo asettaa telineeseen.

Hoitolaitokseen, kotiin tai asiakaspalvelupisteeseen

YSTAND-kyynärsauvatelineet ovat olleet erittäin suosittuja ja niitä on lähes kaikissa Suomen sairaaloissa yhteensä tuhansia kappaleita. YSTAND-lattiatelineitä on ostettu hyvän käyttökokemuksen jälkeen myös kotiin, ja ne soveltuvat myös mm. erilaisiin odotustiloihin ja asiakaspalvelupisteisiin.  Olemme saaneet paljon erittäin hyvää palautetta telineistä!

  • ”Monia kyynärsauvojen käyttäjiä nolottaa toistuvasti pyytää henkilökunnan apua sauvojen ylös nostamiseen, ja he eivät tämän vuoksi aktivoidu ja lähde liikkeelle. YSTAND-kyynärsauvateline varmistaa sen, että potilaalla on mahdollisuus omatoimisiin jalotteluihin pian operaation jälkeen. Keskeinen asia tuotteen suunnittelussa oli, että se on oltava äärimmäisen helppo ja näppärä käyttää.” Tuotteen kehittäjä, fysioterapeutti Ari Pellinen

Tuotetiedot:

  • Paino: 3,5 kg, painopiste jalustassa
  • Korkeus: 62 cm
  • Jalustan halkaisija: 21 cm
  • Väri: valkoinen
  • Soveltuu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa.
  • Valmistuspaikka: Lahti, Suomi
  • HINTA: 147 €/kpl (sis. alv 24%)
YSTAND-kyynärsauvateline on tukeva, mutta on helposti liikuteltavissa telineen ylähaarukasta.

Suosittelemme

 

 

Tekonivelsairaala Coxassa on ollut käytössä YSTAND-kyynärsauvatelineitä toiminnan alusta asti, vuodesta 2002. Toimintamme laajentuessa olemme hankkineet telineitä uusille osastoille aina lisää. Kyynärsauvat pysyvät pystyssä eivätkä kaatuile lattioille. Sauvat ovat asiakkaittemme ulottuvilla – asiakkaiden aktiivisuus ja omatoimisuus kasvaa ja henkilökunnan apua tarvitaan vähemmän.

Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tampere  

 

Tekonivelsairaala Coxan sininen logo

 

 

”Olemme olleet todella tyytyväisiä YSTAND-kyynärsauvatelineisiin. Lattiatelineet ovat olleet käytössä erinomaisia ja tyylikkäitä. Siirrettävien lattiatelineiden etu on myös siinä, ettei palvelupisteen kalusteisiin tarvitse kiinnittää mitään kiinteitä telineitä ja jättää näin ikäviä ruuvin reikiä, mikäli telineen paikka joskus vaihtuisi. YSTAND-telineen voi sijoittaa juuri sinne missä sitä tarvitaan.”

Tampereen pääkirjasto Metso

 

Valkoinen YSTAND-kyynärsauvateline Metso-kirjaston aulassa. Telineen taustalla kirkkaan sininen tuli ja kirjastohyllyjä.