Tavoitteemme

Aktiivinen liikkuminen leikkauksen, tapaturman tai sairastumisen jälkeen on kuntoutumisen kannalta tärkeää. Olecranon-tuotteiden kehittämisessä on tähdätty siihen, että tilapäisesti tai pysyvästi liikuntarajoitteisen henkilön arjesta tulisi mukavampaa,  aktiivisuus lisääntyisi ja kuntoutuminen edistyisi entistä paremmin ja nopeammin.

Tavoitteenamme on, että mahdollisuudet itsenäiseen liikkumiseen, aktiivisuuteen ja sosiaaliseen elämään lisääntyisivät ja hoitohenkilökunnan työ helpottuisi Olecranon-tuotteiden avulla.

”Hyvin suunniteltujen apuvälineiden käyttö helpottaa elämää ja lisää turvallisuutta.”

Käytäntölähtöinen suunnittelu

Tuotteemme on valmistettu Suomessa. Mukana kulkevan XCLIP-kyynärsauvapidikkeen sekä YSTAND-lattiatelineen ja LRACK-seinätelineen takana on fysioterapeutti ja tuotesuunnittelija Ari Pellinen.

  • ”Olen työssäni nähnyt kyynärsauvojen käyttäjän ja hoitohenkilökunnan arkipäivän ongelmat ja sen, millainen vaikutus niillä on potilaan omatoimisuuteen, aktiivisuuteen sekä sitä kautta kuntoutumiseen ja sosiaaliseen elämään sekä hoitohenkilökunnan työmäärään.  Arjen ongelmatilanteet voivat aiheuttaa myös sen, että kyynärsauvojen käyttö lopetetaan liian aikaisin. Ratkaisuksi näihin ongelmiin syntyivät ideat XCLIPistä, LRACKistä ja YSTANDistä, jota on myyty tuhansia kappaleita Suomen sairaaloihin. Haen luontaisesti ratkaisuja ongelmiin ja minulla on taustalla myös tuotesuunnitteluun liittyvä tekninen koulutus.”

Kiinnostuitko tuotteistamme?


Kuluttajamyynti:
Ole hyvä ja siirry verkkokauppaamme!

Ammattilaiset: Mikäli asiointi verkkokaupan kautta ei ole mahdollista, klikkaa Ota yhteyttä -linkkiä, täytä yhteydenottolomake tai  lähetä sähköpostia tai soita meille!

Jälleenmyyjät: Mikäli tuotteittemme jälleenmyynti kiinnostaa, klikkaa Ota yhteyttä -linkkiä, täytä yhteydenottolomake tai  lähetä sähköpostia tai soita meille!

 

YSTAND ja XCLIP ainutlaatuiset ratkaisut kyynärsauvoille.
YSTAND-kyynärsauvateline ja XCLIP-kyynärsauvapidike helpottavat käyttäjän ja hoitohenkilökunnan arkea, tuovat turvallisuutta ja aktiivisuutta liikkumiseen.

YHTEYSTIEDOT


Olecranon Oy

Lahti, Finland
+358 3 733 1234
info(at)olecranon.fi
Y-tunnus: 1859485-5

Olecranon Facebookissa:
www.facebook.com/OlecranonOy

XCLIP Instagramissa:
instagram.com/xclip_4crutches/

 

LASKUTUSTIEDOT

Sähköinen laskutus
Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus:
003718594855

Välittäjän tunnus:
DABAFIHH