Pakkauslaatikko, jonka edessa XCLIP-pidike

XCLIP-pidike on saanut uuden pakkauksen, jonka suunnittelussa on otettu huomioon pakkauksen kierrätettävyys ja ekologisuus.

Pakkauksen suunnittelussa on tavoiteltu materiaalitehokkuutta ja pyritty kaikin tavoin välttämään ylipakkaamista ja materiaalihukkaa. Pakkaus on yksinkertainen mutta tehokas – ja ulkoasultaan energinen, jolla on haluttu viestiä aktiivisuutta, johon itse pidike on myös suunniteltu – aktiiviseen elämään, omatoimisen kuntoutumisen ja liikkumisen tueksi.

Pakkaus on mitoitettu tuotteelle sekä kompaktille käyttöohjevihkoselle, jossa on asennus- ja käyttöohjeet kolmella kielellä – Suomi, Englanti ja Saksa. Suunnittelussa on huomioitu myös verkkokaupan tarpeet siten, että  siinä ei ole ylimääräisiä lukitusteippauksia, joten tuotteeseen voi perehtyä, tarvittaessa palauttaa ja pakkaus säilyy ehjänä – ja on uudelleen käytettävissä.

Uusi pakkaus on toistaiseksi Amazon.de-verkkokaupassa. XCLIP on 100% kotimaista suunnittelua ja työtä, myös pakkaus on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Pakkauksen suunnittelu: Ankara Design, Lahti

Pakkauksen valmistus: MP-Paino, Lahti

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *