XCLIP-kyynärsauvapidike

(13 tuotearviota)

 19.90 (sis. alv 24%)

XCLIP-kyynärsauvapidike helpottaa kyynärsauvojen käyttöä. Se vapauttaa kädet portaissa liikkumiseen, ovien avaamiseen, kännykkään puhumiseen ja helpottaa busseissa ja muissa julkisissa välineissä liikkumista, henkilöautoon menemistä ja poistumista. XCLIPin ansioista sauvojen hygienia paranee. Tuotenro musta: XC11 | Tuotenro vihreä: XC12

XCLIP on täysin kotimainen tuote – suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

HUOM. Tuotetiedot ja -arviot alla. Mallina olevat kyynärsauvat eivät sisälly toimitukseen. 

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Maksupalveluntarjoajana toimii Irlantiin rekisteröity yhtiö Stripe Payments Europe Limited, lisätietoja www.stripe.com/fi. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita.

Tuotetiedot

  • Koko: Paino 60 g, pituus 12 cm
  • Soveltuu yleisimpiin sauvamalleihin: halkaisija  20 – 22,6 mm, sauvan varren ympärysmitta noin 65 – 72 mm *)
  • Väri: musta
  • Käyttöolosuhteet: -15 C – +35 C, äärilämpötiloissa ja voimakkaissa lämpötilojen vaihtuessa käytä varoen
  • Valmistusmaa: Suomi

*) Ympärysmitan mittaaminen: pyöräytä kyynärsauvan varren ympärille, XCLIPin kiinnityskohtaan, esim. maalarinteippi. Merkitse tarvittaessa kynällä viiva, irroita teippi ja kiinnitä suoralle pinnalle, esim. sauvan varteen ja mittaa. >>> KATSO VIDEO ympärysmitan mittaamisesta!

13 arviota tuotteelle XCLIP-kyynärsauvapidike

  Show reviews in all languages (15)

 1. Inkeri (varmistettu kirjoittaja)

  Jalkani murtui kaaduttuani mäessä Sveitsin Alpeilla. Jalka pantiin pakettiin ja kainalosauvat olivat kuukausia seuralaisenani. Ärsyttävää oli sauvat, jotka kaatuilivat enemmän kun mitä ne pysyvät pystyssä, varsinkin matkustaessa. Onneksi löysin netistä XCLIPin ja tilasin sen tänne Sveitsiin, joka tietty ihmetytti ystäväpiiriä sekä sairaalan henkilökuntaa. Tämä ”härpäke” helpotti elämää, jota joku joka ei ole liikkunut kainalosauvoilla tuskin edes ymmärtää. Sveitsissä olisi tälle tuotteelle varmaan paljon kysyntää, sillä laskettelu sesongin aikana kainalosauvoille on kova kysyntä ;-). Tuotteelle annan 10 pistettä ja papukaijamerkin!

 2. Sofia Öhman (varmistettu kirjoittaja)

  Då jag drog av hälsenan blev jag irriterad på att kryckorna trillade runt hur de ville. Googlade mig fram till XCLIP och svor på att om jag någonsin igen skulle använda kryckor, ja då skulle jag ge produkten en chans.
  Det visade sig att senan krävde operation så medan jag väntade på att bedövningen skulle släppa grävde jag fram telefonen och beställde XCLIP. Jag är förbluffad över hur bra den fungerar och de övriga i familjen tycker också det är skönt att slippa snubbla på mina kryckor längre.
  Ett av de allra bästa köp jag någonsin gjort!

  Kun akillesjänteeni repesi täydellisesti, hermostuin siihen, että kyynärsauvat kaatuilivat miten tahtoivat. Googlaamalla löysin XCLIPin ja vannoin, että jos joskus toiste joutuisin käyttämään keppejä, antaisin tuotteelle mahdollisuuden.
  Kun sitten jouduinkin leikkaukseen ja odottelin puudutuksen päästämistä, kaivoin puhelimen esille ja tilasin XCLIPin. Hämmästelen sen toimivuutta, ja muiden perheenjäsentenkin mielestä on ihanaa, ettei keppeihini ole enää kompastuttava.
  Parhaita ikinä tekemiäni ostoksia!

 3. Tero Holm

  Loukkasin polveni pahasti Tammikuussa 2020 ja jalkani leikattiin 30.1.20. Tästä alkoi pitkä kausi milloin liikkuminen onnistui vain sauvoilla. En ole aiemmin pahemmin kyynärsauvoja joutunut käyttämään joten en ollut edes ajatellut miten hankalaa niiden kanssa voi välillä olla. Sain XClipin hieman yllättävää kautta itselleni ja välittömästi tajusin että se helpottaa elämää todella paljon. Olen kuitenkin pyrkinyt liikkumaan mahdollisuuksien rajoissa ja miten helppoa se on kun saat sauvat viereesi seisomaan eikä ne karkaile pitkin lattioita kun et löydä niille sopivaa paikkaa. Käyttö on helppoa kuin mikä. Sauvat säilyy aina lähellä ja nopeasti käytettävissä. Suosittelrn todellakin. Kiitos

 4. Tuija Andsten (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä hankintaja olen ollut tyytyväinen. Sauvat pysyvät tukevasti pystyssä ja yhtä sauvaa käyttäessäni toinen sauva kulkeutuu mukavasti mukana. Sauvat on helppo kiepauttaa toisiinsa kiinni. Olen tarvinnut keppejä jo yli vuoden ja en ole huomannut mitään kulumaa xclpsissä. Monet hoitoalan ammattilaiset ovat myös tutustuneet kauttani xclipsiin. Aina olen suositellut tätä tuotetta.

 5. Panu (varmistettu kirjoittaja)

  Todella toimiva. Pitäisi olla vakiovarusteena kaikissa sauvapareissa.

 6. Laila Ihalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti oli hyvät,mieheni käytti sen jälkeen kun saatiin Xclipsi koko ajan,rappusissa etenkin ja voi vaihtaa puolta kätevästi. Minä en ole tarvinnut tällähetkellä sauvoja,mutta ovat valmiina kyynärsauvoissa tulevaa varten. Nyt Korona aikaan ei sauvat lennä lattialle,pysyvät pystyssä. SUOSITELLAAN

 7. Juha Rantonen (varmistettu kirjoittaja)

  Minulla on neurologinen sairaus, jonka vuoksi käytän koko ajan kyymärsauvoja. Jos kepit kaatuvat niitä kurkotellessa teen usein samoin itse perässä. Tämä yksinkertainen vekotin helpottaa elämääni huomattavasti. Suosittelen!

 8. Marita Rinne

  Mieheni käyttää kyynärsauvoja koko ajan, sauvat kaatuilivat koko ajan ja niitä oli hänen vaikea saada itse ylös. Xclipin saatuaan on kyynärsauvojen kanssa eläminen huomattavasti helpompaa, kun sauvat eivät kaatuile. Xclip on kyllä monta kertaa hintansa arvoinen!

 9. Kyösti Niemelä

  Tässä lainaus Face-päivityksestäni:
  Lienenkö koskaan ollut yhtä iloinen oltuani väärässä kuin nyt. Sinikka sanoi saavansa lahjaksi pienen vekottimen, jolla kyynärsauvat saa helposti kiinni toisiinsa ja ne pysyvät paremmin pystyssä. Olin hyvin skeptinen – jopas joku on keksinyt täydellisen turhakkeen.
  Kun vempain – nimeltään XCLIP – tuli ja päästiin kokeilemaan sitä, oli hämmästykseni suuri. Nerokkaimmat keksinnöt ovat yksinkertaisia, ja alkaa ihmettelemään, miksi tällaista ei ole ollut aikaisemmin olemassa.
  Kyynärsauvapotilaan elämä helpottuu valtavasti XCLIPin ansiosta. Kepit pysyvät pystyssä melkein missä hyvänsä ja toinen keppi tulee helposti mukana, kun yhdellä kepillä kulkiessa tuo vaikkapa lautasta ruokapöytään. Tai kun kulkee portaita yksikeppisenä toisella kädellä kaiteesta pitäen.
  Oleellinen ominaisuus tällaisessa vekottimessa on helppokäyttöisyys ja toimivuus. Siinä on onnistuttu erinomaisesti. Keppien yhteen kiinnittäminen tapahtuu kirjaimellisesti ”käden käänteessä” – melkein jopa ”heittämällä”.
  Hinta näyttää olevan 19,90€, joten jos käytät keppejä vaikkapa 6 viikkoa, päivähinnaksi tulee 47 senttiä. Vekotin on varmasti sen arvoinen.

 10. Anneli Alava

  Jalkani meni poikki heinäkuussa 2018 ja jouduin käyttämään kyynärsauvoja. Tyttäreni löysi netistä Xklipit kyllätyttyään kaaatuileviin sauvoihini.
  Sellainen hankittiin ja on ollut todella hyvä hankinta. Helppo käyttää ja asennuskin onnistui tämän mummon käsivoimilla. Kontrollissa kirurkikinn kiinnostui xklipistä ja kävi esittelemässä niitä kolleegalleenkin. Korjausleikkauksen takin joudun käyttämään keppejä n. vuoden ja xklipit ovat todella hyvä ja tarpeellinen apu. Kiitos keksinnöstä tämä on todella hyvä ja käyttökelpoinen.

 11. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä pitäisi myydä kaikkiin apuvälinelainaamoihin, että olisivat kyydissä jo lainasauvoja hakiessa. Kunhan joskus sauvat palautan, lahjoitan klipsin mielelläni terveyskeskukselle, että joku toinenkin saa siitä apua. ”Myin” tai suosittelin naapurillekin ja olen vakaasti sitä mieltä että on paras 20€ mitä olen törsännyt.

 12. Timo Pihlajamaa

  Olen tyytyväinen ostokseen. Hyvin toimiva pidike, joka on helppo asentaa
  paikoilleen. Maksutapakin ihan hyvä. (Asiakaspalaute tullut sähköpostitse ja kirjattu asiakkaan luvalla järjestelmään. T. ylläpito)

 13. Elina Savolainen (varmistettu kirjoittaja)

  Kun ensimmäisen kerran menin leikattavaksi Coxaan lainasauvat hankittuna, iskin silmäni odotustiloissa ja potilashuoneissa näkyviin sauvojen lattialla seisoviin telineisiin, ja mietin miten näppärä tuollainen olisi kotonakin. Aloin selvittää mistä niitä saisi, ja löytyikin paljon kevyempi mukana kuljetettava härpäke, xclip. Oli käytössä kahden peräkkäisen lonkkaleikkauksen verran, sen mitä sauvat kulkivat alkuun matkassa kaikkialle. Pätevä vekotin, ei vie tilaa, kulkee huomaamatta mukana ja toimittaa virkansa, sauvat pysyvät helpommin pystyssä ja käsillä. Nopea napsauttaa toinen sauva kyytiläiseksi kun tarvii toisen käden vapaaksi. Mielestäni pitäisi olla vakiovaraosana sauvoja hankittaessa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *