XCLIP-kyynärsauvapidike

KÄYTTÄJÄPALAUTE:

XCLIP-kyynärsauvapidike on tosiaankin kullanarvoinen melkeinpä tilanteessa kuin tilanteessa. Se on yksi parhaimmista ostoksista, mitä ikinä olen tehnyt – todella hintansa arvoinen ja enemmänkin.

Minulla on proteesi, ja kyynärsauvat ovat sen tähden päivittäisessä käytössä lähinnä kodin ulkopuolella liikkuessani. Myös kotona käytän sauvoja päivittäin, mutta en jatkuvasti – vaan vain silloin kun se on välttämätöntä. Sauvojen jatkuva kaatuilu ja kolina on tosi ikävää. Itse pystyn kumartumaan ja nostamaan kaatuneet sauvat ylös, mutta monelle muulle kumartelu on hankalaa ja ehkä mahdotontakin, esim. selän tai tasapainon takia. Ostin XCLIP-kyynärsauvapidikkeen ensimmäisen version aikanaan Apuvälinemessuilta, eikä ole enää vuosiin tarvinnut kuunnella kolinaa eikä nostella sauvoja!

Esimerkiksi kaupan kassalla pidikkeestä on apua. Kun XCLIP-pidike on käytössä, sauvoihin saa laukun tai repun ripustettua ja kädet ovat vapaat! Lisäksi se toimii tarvittaessa muutenkin ’naulakkona’.”

Erja Pylkkänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *