YSTAND-lattiateline kyynärsauvoille

Olecranonin YSTAND-lattiatelineitä on toimitettu pian 20 vuoden ajan suomalaisiin sairaaloihin ja terveyskeskuksiin tuhansia kappaleita. Meillä oli ilo jälleen kerran laittaa 40 kappaleen tilaus toimitukseen äitienpäivää edeltävänä perjantaina. YSTAND-teline on saatu kiitosta helppokäyttöisyydestä, tukevuudesta, kestävyydestä sekä tyylikkäästä, eleettömästä muotokielestä. Huolimatta tukevuutta tuovasta painosta teline on erittäin kevyt ja näppärä siirrellä yhdellä kädellä haluttuun paikkaan tai esimerkiksi tilapäisesti siivouksen tieltä, ja se kestää myös hyvin kosteissa tiloissa, kuten WC:n ja suihkun yhteydessä.

YSTAND-kyynärsauvateline on fysioterapeutti Ari Pellisen suunnittelema ja se valmistetaan Suomessa.

Telinettä on tilattu myös eri palvelupisteisiin, oppilaitoksiin ja toimistotiloihin sekä kotiin yksityisille käyttäjille. Yksityiseen käyttöön telineitä voi ostaa verkkokaupastamme sekä joiltakin jälleenmyyjiltämme. Katso jälleenmyyjät nettisivuiltamme.

Kyynärsauvat laitetaan usein nojalleen sänkyä, pöytää tai tuolia vasten, ja ne romahtavat siitä kolisten lattialle käyttäjän ulottumattomiin. Tuttu ja ongelmallinen tilanne jokaiselle sauvojen käyttäjälle? YSTAND-kyynärsauvateline on toimiva ratkaisu kaatuileville sauvoille. Teline on tukeva, sen jalusta ja ylähaarukka on suunniteltu niin, että sauvat ovat erittäin helppo asettaa telineeseen ja ottaa käyttöön telineestä.

 

Tutustu YSTAND-telineeseen sivuillamme

 

YSTAND-kyynärsauvateoine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *