XCLIP käyttäjäpalaute

Älä epäröi – XCLIP-kyynärsauvapidike on saanut uskomattoman hyvät käyttäjäarviot

Olemme saaneet huikean hyvää palautetta ja käyttäjäarviot XCLIP-kyynärsauvapidikkeestä. Jos epäröit pidikkeen tarpeellisuutta ja hyötyä suhteessa hintaan tai esim. siihen, että kyynärsauvat ovat vain väliaikaisesti käytössä, on syytä lukea käyttäjäarviot. Jos käytät esimerkiksi 3 kuukautta kyynärsauvoja, saat 0,22 eurolla päivässä lisää elämänlaatua – säästät hermojasi sekä lisää turvallisuutta liikkumiseen, itsenäisyyttä toipumiseen ja puhtaammat & hygieenisemmät sauvat!

 

Alla kolme käyttäjäarviota, lue kaikki arviot täältä.

 

******
”Det visade sig att senan krävde operation så medan jag väntade på att bedövningen skulle släppa grävde jag fram telefonen och beställde XCLIP. Jag är förbluffad över hur bra den fungerar och de övriga i familjen tycker också det är skönt att slippa snubbla på mina kryckor längre. Ett av de allra bästa köp jag någonsin gjort!

Kun akillesjänteeni repesi täydellisesti, hermostuin siihen, että kyynärsauvat kaatuilivat miten tahtoivat. Googlaamalla löysin XCLIPin ja vannoin, että jos joskus toiste joutuisin käyttämään keppejä, antaisin tuotteelle mahdollisuuden. Kun sitten jouduinkin leikkaukseen ja odottelin puudutuksen päästämistä, kaivoin puhelimen esille ja tilasin XCLIPin. Hämmästelen sen toimivuutta, ja muiden perheenjäsentenkin mielestä on ihanaa, ettei keppeihini ole enää kompastuttava. Parhaita ikinä tekemiäni ostoksia!”

*****

”Loukkasin polveni pahasti Tammikuussa 2020 ja jalkani leikattiin 30.1.20. Tästä alkoi pitkä kausi milloin liikkuminen onnistui vain sauvoilla. En ole aiemmin pahemmin kyynärsauvoja joutunut käyttämään joten en ollut edes ajatellut miten hankalaa niiden kanssa voi välillä olla. Sain XClipin hieman yllättävää kautta itselleni ja välittömästi tajusin että se helpottaa elämää todella paljon. Olen kuitenkin pyrkinyt liikkumaan mahdollisuuksien rajoissa ja miten helppoa se on kun saat sauvat viereesi seisomaan eikä ne karkaile pitkin lattioita kun et löydä niille sopivaa paikkaa. Käyttö on helppoa kuin mikä. Sauvat säilyy aina lähellä ja nopeasti käytettävissä. Suosittelrn todellakin.”

*****

”Kyynärsauvapotilaan elämä helpottuu valtavasti XCLIPin ansiosta. Kepit pysyvät pystyssä melkein missä hyvänsä ja toinen keppi tulee helposti mukana, kun yhdellä kepillä kulkiessa tuo vaikkapa lautasta ruokapöytään. Tai kun kulkee portaita yksikeppisenä toisella kädellä kaiteesta pitäen.
Oleellinen ominaisuus tällaisessa vekottimessa on helppokäyttöisyys ja toimivuus. Siinä on onnistuttu erinomaisesti. Keppien yhteen kiinnittäminen tapahtuu kirjaimellisesti ’käden käänteessä’ – melkein jopa ’heittämällä’. Hinta näyttää olevan 19,90€, joten jos käytät keppejä vaikkapa 6 viikkoa, päivähinnaksi tulee 47 senttiä. Vekotin on varmasti sen arvoinen.”

 

Muista myös, että XCLIP on irrotettavissa ja kierrätettävissä vaikka kaverin kyynärsauvaan. Katso video irrottamisesta!

 

Siirry ostoksille verkkokauppaamme tai tutustu jälleenmyyjiimme!

Seuraa tarjouksiamme ajankohtaiset-sivulla!

Katso myös käyttäjäarviot ruotsalaisen jälleenmyyjämme, SmartaSakerin sivuilta

 

 

2 Thoughts on “⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Viiden tähden käyttäjäarviot XCLIP-pidikkeestä”

  • Hei Pertti! Olemme erityisen otettuja palautteestasi! Vertaamalla XCLIPiä vetoketjuun, havainnollistit selkeästi XCLIP-kyynärsauvapidikkeen hyödyllisyyden! Uskomme, että tulevaisuudessa XCLIP on yhtä itsestään selvä kyynärsauvoissa varuste kuin turvavyöt autoissa, vaihteet polkupyörässä – tai vetoketju housuissa 😊 Kiitos hienosta palautteesta! Toivotamme sinulle aktiivista kuntoutumisaikaa leikkauksen jälkeen!

  • Huomenna menen polvileikkaukseen ja hain terveyskeskuksesta sauvat lainaan. Arvasin ettei heillä ole XCLIPiä käytössä. Tilasin sen itselleni etukäteen ja lahjoitan sen sauvojen palautuksen yhteydessä terveyskeskukselle.
    XCLIP on loistava keksintö aivan kuten vetoketjukin, pieni mutta helpottaa elämää todella paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *