Mervi Kallio: En edes osaisi kuvitella, miten olisin tullut toimeen ilman XCLIP-kyynärsauvapidikettä

Urheilutoimittaja ja F1-asiantuntija Mervi Kallio:

”Olen ihan koukussa XCLIPiin”

 

Kun MTV:n urheilutoimittaja ja F1-asiantuntija Mervi Kallion nilkan jänne napsahti poikki ennen joulua, edessä oli operaatio Pihlajalinnan sairaalassa. Leikkaus onnistui hyvin, mutta edessä oli kuuden viikon jakso toipilasaikaa ja sauvakävelyä kipsatulla jalalla. Tähän saumaan Mervi sai käyttöönsä XCLIP-kyynärsauvapidikkeen.

 

”En edes osaisi kuvitella, miten olisin tullut toimeen ilman XCLIP-kyynärsauvapidikettä.”

 

Saimme Merviltä ensimmäinen pikaisen palautteen XCLIP-kyynärsauvapidikkeestä muutaman viikon käytön jälkeen messengerissä: ”Olen ihan koukussa XCLIPiin!” Myöhemmin tulleessa palautteessa Kallio myönsi, että ei uskonut etukäteen, mitä haasteita sauvojan kanssa on ja miten iso apu pienestä XCLIP-pidikkeestä niiden kanssa on.

  • Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että olin hieman skeptinen XCLIPin suhteen ja ajattelin, ettei sitä tule käytettyä. Toisin kävi. En olisi voinut olla ilman sitä, ja voin lämpimästi suositella kaikille, jotka joutuvat käyttämään kyynärsauvoja. XCLIP helpottaa valtavasti elämää.

XCLIP apuna gaalassa, salilla, ulkoillessa

Kaatuilevat kyynärsauvat ovat isompi ongelma kuin kuvitellaan, aktiivisuutta rajoittava tekijä ja kuntoutumisen hidaste. XCLIP on kehitetty erityisesti aktiivisille ja liikkuville henkilöille, mutta toisaalta myöskin aktivoimaan kyynärsauvojen käyttäjiä liikkumaan ja näin tehostamaan kuntoutumista.

Mervi Kallio on esimerkki erittäin aktiivisesta toimijasta ja kuntoutujasta, mikä selviää nopeasti esimerkiksi hänen sosiaalisen median seuraajilleen. Toipilasaikaan mahtui levon lisäksi edustamista, kuntosalia ja ulkoilua.

  • En edes osaisi kuvitella, miten olisin tullut toimeen ilman XCLIP-kyynärsauvapidikettä. Siitä on apua oikeastaan kaikkialla. Esimerkiksi kun olin juontamassa yhden tilaisuuden, sauvat olisivat kaatuilleet lavalla, jos minulla ei olisi ollut XCLIPiä. Samoin kuin kävin kuntosalilla, sain sauvat hyvin pystyyn laitteen viereen. Ja missä tahansa, kun jotain pitää tehdä käsien kanssa, on XCLIPistä valtavasti hyötyä, hän summailee XCLIPin etuja.

Tammikuun lopussa vauhdikas toimittaja pääsi eroon kipsistä ja kyynärsauvoista ja jatkaa energisellä tyylillään jalan kuntouttamista ”fyssareiden kanssa ja kuntosalilla”.

 

Urheilutoimittaja Mervi Kallio joutuin nilkkaoperaatioon ja kyynärsauvojen käyttäjäksi: XCLIP-kyynärsauvapidike helpottaa valtavasti elämää. Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka joutuvat käyttämään kyynärsauvoja.
Mervi Kallio on esimerkki erittäin aktiivisesta toimijasta ja kuntoutujasta. Toipilasaikaan mahtui levon lisäksi edustamista, kuntosalia ja ulkoilua – XCLIP oli apuna juhlassa, kotona ja harrastuksissa. XCLIP-kyynärsauvapidikkeen avulla kyynärsauvoista syntyy tukeva X-muoto, minkä ansiosta, sauvat pysyvät tukevasti pystyssä ja ne voi voi laittaa nojalleen itseään vasten tai pöydänkulmaa, seinää tai vaikka autonkylkeä vasten.

 

Katso myös Mervin Instagramista XCLIPin käyttötilanne kuntosalilta!

 

Tutustu XCLIP-kyynärsauvapidikkeeseen täällä!

 

Missä XCLIPin voi hankkia?

XCLIP-kyynärsauvapidikkeitä voi ostaa Olecranonin omasta  verkkokaupasta ja apuvälinemyymälöistä eri puolelta Suomea sekä heidän verkkokaupoistaan.

 

X-FAKTA:

 XCLIPin kehitetty yhteistyössä urheilulääkäri-ortopedin ja fysioterapeutin yhteistyönä. Heillä on kokemusta kyynärsauvojen arjen ongelmista – myös kuntoutumisen näkökulmasta.  XCLIP-kyynärsauvapidike on suunniteltu arjen ongelmien ratkaisuksi, erityisesti aktiivisille henkilöille, mutta myöskin aktivoimaan   kyynärsauvojen käyttäjiä liikkumaan ja näin tehostamaan kuntoutumista.

 XCLIP-kyynärsauvapidike 

  • lisää aktiivisuutta ja liikkumista; nopeuttaa kuntoutumista
  • lisää turvallisuutta; vähentää riskejä kuntoutumisen takapakkeihin, uusien loukkaantumisten syntyyn
  • tuo apua käyttäjän arkeen ja lisää sosiaalisuutta; varmistetaan, että annettua hoito-ohjetta noudatetaan ja sauvoja käytetään hoitojakson loppuun asti
  • lisää sauvojen käyttöikää ja hygieenisyyttä; estetään sauvojen jatkuva kaatuilu
  • lisää omatoimisuutta; tuo helpotusta henkilökunnan arkeen, vähentää työmäärää

XCLIP on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *