Olecranon-tuotteita myynnissä apuvälinemyymälöissä ympäri Suomea

Olecranon-tuotteiden jälleenmyyjien verkosto laajentui lähes koko Suomen kattavaksi, kun jälleenmyyjäketjuun liittyi Apulappi Rovaniemeltä. Tuotteitamme saa nyt oman verkkokauppamme lisäksi kaikkiaan kolmestatoista apuvälinemyymälästä, joista viisi on Helsingissä, muut Järvenpäässä, Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Porvoossa, Rovaniemellä, Tampereella sekä Vaasassa.

Olecranon-tuotteiden valikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin ja myymälöittäin, ja useimmilla jälleenmyyjillä on XCLIP-kyynärsauvapidike myös verkkokaupan valikoimissa.

Jälleenmyyjien yhteystiedot ja linkit verkkokauppoihin löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.olecranon.fi/jalleenmyyjat.

XCLIP-kyynärsauvapidikettä myyvät Norjassa Gymo AS ja Ruotsissa Smarta Saker.

 

Jos olet kiinnostunut Olecranon-tuotteiden jälleenmyynnistä, ole yhteydessä:

info@olecranon.fi tai puh. 03 733 1234!

 

Aktiivinen liikkuminen leikkauksen, tapaturman tai sairastumisen jälkeen on kuntoutumisen kannalta tärkeää. Olecranonin kyynärsauvojen hallintaan kehitetyjen tuotteiden kehittämisessä on tähdätty siihen, että tilapäisesti tai pysyvästi liikuntarajoitteisen henkilön arjesta tulisi mukavampaa,  aktiivisuus lisääntyisi ja kuntoutuminen edistyisi entistä paremmin ja nopeammin.

Tavoitteenamme on, että mahdollisuudet itsenäiseen liikkumiseen, aktiivisuuteen ja sosiaaliseen elämään lisääntyisivät ja hoitohenkilökunnan sekä avustajien työ helpottuisi Olecranon-tuotteiden avulla.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *