XCLIP crutch holder

Nyt voit seurata Instagrammissa XCLIP-kyynärsauvapikikkeen erilaisia käyttötapoja & käyttöohjeita sekä muuta ajankohtaista.

Käytännön esimerkeillä ja innostavilla kuvilla haluamme aktivoida kaikkia liikkumaan ja kuntoutumaan – ja elämään mahdollisimman sosiaalista elämää silloinkin, kun kyynärsauvat ovat käytössä. Esimerkein näytämme, missä ja miten voit hyödyntää XCLIPiä – ulkoillessa, toimistossa, kahvilassa, portaissa, luontoretkillä… Koska ”Tavoitteenamme on, että mahdollisuudet itsenäiseen liikkumiseen, aktiivisuuteen ja sosiaaliseen elämään lisääntyisi ja hoitohenkilökunnan työ helpottuisi Olecranon-tuotteiden avulla. Sopivien apuvälineiden käyttö helpottaa elämää ja lisää turvallisuutta”.

Löydät meidät www.instagram.com/xclip_4crutches/ 

Käytämämme hashtagia #XCLIP_4crutches.

Viestitellään Instagrammissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *