MTV:s sportjournalist och F1-expert Mervi Kallio

| Nyheter på Svenska |

Då MTV:s sportjournalist och F1-expert Mervi Kallio före jul bröt en sena i ena vristen blev det operation på läkarcentralen Pihlajalinna. Operationen gick bra, men Mervi hade dock en sex veckor lång konvalescenstid och användning av kryckor för sin gipsade fot framför sig. I samma veva fick Mervi en XCLIP-kryckhållare.

Via Messenger fick vi en första snabb kommentar av Mervi efter att hon hade använt XCLIP-kryckhållaren i några veckor: ”Jag är helt besatt av XCLIP-kryckhållaren!” I den respons som hon skickade senare medgav Kallio att hon i förväg inte hade insett vilka utmaningar det innebär att gå med kryckor och till hur stor hjälp den lilla XCLIP-hållaren är.

Om jag ska vara riktigt ärlig måste jag säga att jag var lite skeptisk till XCLIP-kryckhållaren och tänkte att den inte kommer att komma till användning. Men så blev det inte. Jag skulle inte ha klarat mig utan den, och jag kan varmt rekommendera den till alla som måste använda kryckor. XCLIP-kryckhållaren gör livet enormt mycket lättare.

 

XCLIP-hållaren på gala, gymmet och utomhus

 

Fallande kryckor är ett större problem än man tror, och kryckor begränsar aktiviteten och gör återhämtningen långsammare. XCLIP-kryckhållaren är speciellt framtagen för aktiva och rörliga personer, men även för att aktivera den som använder kryckor att röra på sig och på det sättet förbättra återhämtningen.

Mervi Kallio är ett exempel på en mycket aktiv person och konvalescent, vilket snabbt står klart till exempel för följarna i hennes sociala medier. Under konvalescenstiden hann hon förutom vila även med representation, gym och utomhusaktiviteter.

“Jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle jag gjort utan XCLIP-hållaren. Den är till hjälp i stort sett överallt.

Jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle jag gjort utan XCLIP-hållaren. Den är till hjälp i stort sett överallt. Till exempel när jag var konferencier på ett evenemang skulle kryckorna ha fallit på scen om jag inte hade haft XCLIP-hållaren. Samma sak på gymmet, där jag enkelt kunde ställa kryckorna att stå bredvid maskinen. Och var som helst, där man måste göra något med händerna, är XCLIP-kryckhållaren till stor nytta, säger hon om fördelarna med XCLIP-hållaren.

 

Mervi Kallio XCLIP-kyynärsauvapidike helpottaa valtavasti elämää. Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka joutuvat käyttämään kyynärsauvoja.
I slutet av januari  fick den fräsiga reportern ta bort gipset och lämna bort kryckorna och fortsätta att rehabilitera foten med sin sedvanliga energi med hjälp av fysioterapi och gymträning. Photos: Mervi Kallio

 

Sportjournalist Mervi Kallio och enduro 2 förare Eero Remes i Motorsport gala. (Photo: www.mpmaailma.fi)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *