Nuori nainen hymyilee kuvaajalle kännykkä kädessä. Vieressä kyynärsauvat tukevasti pöytää vasten.

 

Ystävänpäivän 2021 kunniaksi arvoimme XCLIP-pidikkeellä varustetut kyynärsauvat! Arvontaan pääsi mukaan kommentoimalla Facebookissa tai Instagrammissa julkaisuun, kenelle haluaisi palkinnon menevän.

Osallistumisia arvontaan oli yhteensä 92 Facebookissa ja Instagrammissa. Nyt arvonta on suoritettu, ja onnetar suosi arvonnassa  Sirkka Leivoa, Espoosta. Onneksi olkoon voittajalle ja kiitokset kaikille osallistumisesta & kommenteista.

Palkintona Herdegenin kyynärsauvat, joissa on ergonomisesti muotoiltu käsikahva ja niissä integroituna kumiset pehmusteosat. Ja mikä parasta – sauvaan on kiinnitetty suomalaisen fysioterapeutin kehittämä ja Suomessa valmistettu XCLIP-kyynärsauvapidike!

 

Nuori nainen istuu hymyillen penkillä ja ottaa selfietä. Kyynärsauvat ovat tukevasti pöytää vasten. Sauvat muodostavat tukevan X-muotoisen kokonaisuuden XCLIP-pidikkeen anaiosta.
XCLIP-pidikkeellä varustetut kyynärsauvat pysyvät pystyssä missä vaan, vähäistäkin tukea vasten. Eikä tarvitse keskittyä sauvojen hallintaan!

 

 

Instagram/Facebook eivät olleet osallisena arvonnassa. Olemme ilmoittaneet voittajalle henkilökohtaisella viestillä.

 

Tutustu XCLIP-pidikkeeseen tuotesivulla .  XCLIP on saanut huikean hyvää palautetta – tutustu käyttäjäarviointeihin verkkokaupassamme!

XCLIP-pidikettä myydään eri puolella Suomea apuvälinemyymälöissä. Jälleemyyjät löytyvät myös verkkosivuiltamme!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *