TARJOUS! Tilaa XCLIP-kyynärsauvapidike, saat Gymstick Mini Bandin kaupan päälle

Tilaa XCLIP-kynärsauvapidike, saat suositun Gymstick Mini Band -vastuskuminahan kaupan päälle!

XCLIPin ansiosta sauvat pysyvät pystyssä, missä liikut ja mitä teetkään – keittiössä, WC:ssä, seinää tai vaikka auton kylkeä vasten. Nyt saat samaan hintaan mukana myös Gymstick Mini Band -vastuskuminauhan, ja voit pitää lihaksistasi ja kunnostasi hyvää huolta!

XCLIP-kyynärsauvapidike on Suomessa suunniteltu ja valmistettu. Tarjous voimassa Olecranonin omassa verkkokaupassa toukokuussa 2020 niin kauan kuin Gymstick Mini Bandeja riitää! Tarjous ei sido jälleenmyyjiämme.

 

Hinta: 19,90 €, sis. alv 24 % ja Gymstick Mini Band (medium)

Käytä kassalla etukoodia: XCLIP-gs

 

KAUPPAAN!    |    TO THE SHOP!

 

Katso vinkkivideo:

 

Käyttäjän tuotearvio: ”Kyynärsauvapotilaan elämä helpottuu valtavasti XCLIPin ansiosta. Kepit pysyvät pystyssä melkein missä hyvänsä ja toinen keppi tulee helposti mukana, kun yhdellä kepillä kulkiessa tuo vaikkapa lautasta ruokapöytään. Tai kun kulkee portaita yksikeppisenä toisella kädellä kaiteesta pitäen.
Oleellinen ominaisuus tällaisessa vekottimessa on helppokäyttöisyys ja toimivuus. Siinä on onnistuttu erinomaisesti. Keppien yhteen kiinnittäminen tapahtuu kirjaimellisesti ”käden käänteessä” – melkein jopa ”heittämällä”.
Hinta näyttää olevan 19,90€, joten jos käytät keppejä vaikkapa 6 viikkoa, päivähinnaksi tulee 47 senttiä. Vekotin on varmasti sen arvoinen.”

Lue lisää käyttäjien tuotearvioita

 

Mini Band Gymstickin omilla sivuilla!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *