XCLIP käyttäjäpalaute

Älä epäröi – XCLIP-kyynärsauvapidike on saanut uskomattoman hyvät käyttäjäarviot ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Olemme saaneet huikean hyvää palautetta ja käyttäjäarviot XCLIP-kyynärsauvapidikkeestä. Jos epäröit pidikkeen tarpeellisuutta ja hyötyä suhteessa hintaan tai esim. siihen, että kyynärsauvat ovat vain väliaikaisesti käytössä, on syytä lukea käyttäjäarviot. Jos käytät esimerkiksi 3 kuukautta kyynärsauvoja, saat 0,22 eurolla päivässä lisää elämänlaatua – säästät hermojasi sekä lisää turvallisuutta liikkumiseen, itsenäisyyttä toipumiseen ja puhtaammat & hygieenisemmät sauvat!

 

Alla kaksi käyttäjäarviota, lue kaikki arviot täältä.

 

”Loukkasin polveni pahasti Tammikuussa 2020 ja jalkani leikattiin 30.1.20. Tästä alkoi pitkä kausi milloin liikkuminen onnistui vain sauvoilla. En ole aiemmin pahemmin kyynärsauvoja joutunut käyttämään joten en ollut edes ajatellut miten hankalaa niiden kanssa voi välillä olla. Sain XClipin hieman yllättävää kautta itselleni ja välittömästi tajusin että se helpottaa elämää todella paljon. Olen kuitenkin pyrkinyt liikkumaan mahdollisuuksien rajoissa ja miten helppoa se on kun saat sauvat viereesi seisomaan eikä ne karkaile pitkin lattioita kun et löydä niille sopivaa paikkaa. Käyttö on helppoa kuin mikä. Sauvat säilyy aina lähellä ja nopeasti käytettävissä. Suosittelrn todellakin.”

”Kyynärsauvapotilaan elämä helpottuu valtavasti XCLIPin ansiosta. Kepit pysyvät pystyssä melkein missä hyvänsä ja toinen keppi tulee helposti mukana, kun yhdellä kepillä kulkiessa tuo vaikkapa lautasta ruokapöytään. Tai kun kulkee portaita yksikeppisenä toisella kädellä kaiteesta pitäen.
Oleellinen ominaisuus tällaisessa vekottimessa on helppokäyttöisyys ja toimivuus. Siinä on onnistuttu erinomaisesti. Keppien yhteen kiinnittäminen tapahtuu kirjaimellisesti ’käden käänteessä’ – melkein jopa ’heittämällä’. Hinta näyttää olevan 19,90€, joten jos käytät keppejä vaikkapa 6 viikkoa, päivähinnaksi tulee 47 senttiä. Vekotin on varmasti sen arvoinen.”

👇
Muista myös, että XCLIP on irrotettavissa ja kierrätettävissä vaikka kaverin kyynärsauvaan. Katso video irrottamisesta!

 

Siirry ostoksille verkkokauppaamme tai tutustu jälleenmyyjiimme!

Seuraa tarjouksiamme ajankohtaiset-sivulla!

Katso myös käyttäjäarviot ruotsalaisen jälleenmyyjämme, SmartaSakerin sivuilta

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *